Масхъарала

Ши батува Шагьризат,
Шагьализе гочругьуб.
Рарсругьуле бусягIят,
Цари шагьала ругьуб.

ГъантIа хIава икIуле,
ЦIуба чарх балан бариб.
КIатIира лебакIиле,
Модный чикьнера дариб.

Жинсла шалбар икIуле,
Дуъме дурадикахъиб.
Пудра-уба дикуле,
Ляжубе пIялдукIахъиб.

Кагъатгъуна кIунтIубе,
Парчинтана демдахъун.
Жегой цIудара нудбе,
ДелтIахъес пикрирухъун.

ТIявтIява мухIлиана,
Никбе дугадарахъиб.
Ихти лямцIдукIасана,
ХIинтIага лак бакахъиб.

Тухтилике рашуле,
Гъянгъа варгибарахъиб.
Прически дирахъуле,
ШайтIайкем мушурикиб.


Рецензии