Гимн православных козакив - проэкт

Ще не вмерла в Україні, до горілки тяга,
бо коли ми дуже пьяні, то не знаем страха.
Випьем друзі Оковитой, після третій чарки,
ми гуртом підемо храбро, з вилами на танки.

Покладем ми душу й тіло, за горілки пляшку, (Припів. 2 рази)
а на закусь ми засмежем, від свині голяшку.

Хмілем поле ми засіем, щоб варити пиво,
в огороді мак червоний, щоб жилось красиво.
у кадужці огірочки, сало у сараї,
запануем козаченьки у своему краї.

Покладем ми душу й тіло, за горілки пляшку,
а на закусь ми засмежем, від свині голяшку.

Треба браття брати приклад з кобзаря Тараса,
він любив картоплю, шкварки, і галушки з квасом,
забухаем козаченьки від Сяну до Криму,
і развіемо наш смуток тютюновим димом.

Покладем ми душу й тіло, за горілки пляшку,
а на закусь ми засмежем, від свині голяшку.


Рецензии