***

Fazla konushamam,
sana antatiklarimi,
kendime anlatamam;
Ruya gibi bunlarin hepsi,
Konusharak veriyorum tepki,
Bazen kendime soruyorum,
Asla unutamiyorum,
Biloyumusun,benim sana
ashik oldugumu?
Duygularimi izliyomusun?
Yoksa vaz geche biliyormusun?
Sana geri donmek isterdim,
Ve seni mutlu ederdim


Рецензии