23. 48

Три кроки до божевілля. До неба ще ближче.
Падаю та згораю,неначе фенікс.
Щоправда не воскресаю. Недільна ніч в сни.
Весна все забирає собі,а мені лиш
Марні сподівання й дивні пісні.
Шукати не варіант. Я допускаюся помилки,
Рахую думки в голові. Й пишу тобі
Знову та знову. Повідомлення без відповіді.
Дзвінки в пустоту й дзвінка тиша натомість.
Треба вчитися бути сильною
Й не намагатися влазити в чужі стосунки.
Не вити від відсутності взаємності
І так далі, й тому подібне...


Рецензии