Як форму ться опозиц я

Як формується опозиція.

- Товариші' украінські жаби!
Не треба боятися того лелеку!
Скоро до нас прилетить дирижабль
і забере нас усіх далеко.

Подалі від клятих фашистських гадів.
Подалі від цеі  усеі розрухи.
Нам допоможе  хороший дядя,
Тільки ви зараз здіймайте руки.
І голосуйте - не за, а проти.
Проти кого? Та яка різниця!
З нами відомий Віталій Коротич!
А проти нас - лиш одні п'яниці.
Проголосуєм і всі рядами
дуже далеко . Туди, де щастя.

...Сумно дивився на це лелека:
знав він усе про цей древній "кастінг".


Рецензии
жаль рецку на мове написать не могу
5+!!!

Нике Комати   10.04.2015 09:39     Заявить о нарушении