Я люблю тебе

Я люблю тебе! - серце стукає,
Вириваючись із грудей.
Я люблю тебе! Вітер слухає,
Зазираючи вглиб очей.

Я люблю тебе! Кожним подихом
Я назавжди належу тобі.
Я люблю тебе! Кожним дотиком
Ти торкаєшся до душі.

Я люблю тебе! - небо зорями
Посміхається уночі.
Я люблю тебе! - сонця промені
Нагадають слова твої.

Я люблю тебе! Самоцвітами
Розмальований небосхил.
І любов нехай наша квітами
Проростатиме серед нив.

В кожнім погляді твоїм світяться
Як відлуння твої слова.
І ніколи вони не зміняться:
Я навіки твій! Я - твоя!

Веселковими кольорами
Проростає любов у серці,
Не згасаючи із роками,
Вона піснею з серця ллється.

2014 р.


Рецензии