На цый землы...

От зараз тут, на цій землі,
Щоб не робили москалі,
Щоб німець не казав з французом,
Коньяк заливши з пивом в пузо.
На цьому зритім «Градом» полі,
Проходить шлях, цей шлях до волі.
Є інший шлях, він в Магадан,
Але на ньому встав Майдан.
Не той Майдан, що барикади,
Де снайпери стріляли гади.
А той безмежний, неосяжний,
Що кожен день нам тихо каже.
У нас свої земля і море,
У нас свої ліси і гори,
У нас своя державна мова
І свято наше на Покрова!
Ще вишиванки завжди в моді,
А ворог зараз наш на Сході.
Все що він вміє-це дурити,
Стріляти, знищувати, бити.
Тому єднаймось українці
Навіть якщо ми австралійці,
Не місце чварам і розбрату,
Коли підпалюють нам хату.
Розумні люди-олігархи
І нами вибрані «монархи».
Не перетворюйте в руїну,
Нам богом дану Україну.
А він вже якось не забуде,
Що ми не бидло-вільні люди.
А вільним нам він допоможе
І дасть благословення боже,
На те щоб процвітав наш край,
А душі хлопців прийме в рай.


Рецензии