Як добре бути музою...

А":
Як добре бути музою...
Тебе кохають,
Оберігають кожну мить,
Ти з цього горда...
Летять твоі слова над небокраєм,
Довірені паперу й байтам ворду...
Як добре надихать на творчість плинну,
Що залишить свій слід у душах вічний,
Нехай слова невпинно тихо линуть,
І відкривають і серця, і вічі.
Як добре, що комусь це трохи треба!
І бачать люди час, і вірять в небо...


Рецензии