О восьм й годин в метро не знайдеться в льних м сц

О восьмій годині в метро не знайдеться вільних місць.
О третій годині ранку немає відкритих крамниць.
О п’ятій ще зовсім темно, та вже не горять ліхтарі.
Вахтерка відчинить о шостій, а доти сиди в конурі
І думай про неї, а краще – про тарганів.
З’ясуй, скільки їх залишилось, а скільки - струїв.
Скільки Хайям від нудьги настрочив рубаїв
І чи потрібно чистити зуби, якщо не поїв?

6.IV.2015


Рецензии