Квахьзава къе чи Лезги ч1ал

Квахьзава къе чи лезги ч1ал
Я рахазмач чун лезгидал
Са гаф лезги, пуд гаф урус
Гъилени чи хьанва п1уп1рус.

Шад я гьеле лезгияр лугьуз
Лезгида лезгидиз яб тагуз
Хатур гьурметни ва инсанвал
Квахьна физва хьи чи лезги ч1ал.

Яб акалдай радиодиз
Гила амач гьамайни чахъ
Хьанва каналар районриз
Рахазмач гьич лезгидалди.

Четин хьанва эхир чи гьал
Квахьна физва чи лезги ч1ал
Квахьнава чи намуслувал
Квадармир гьич чи лезги ч1ал.


Рецензии