Осiння троянда

Осіння троянда, ти квітка рожева
Ти квітни на радість мені
Хай листя твоє осипається й в’яне
Не бійся зими і запах ти свій збережи
Сонце промінням тебе зігрівало
А місяць тебе колихав
Вранішні роси тебе напоїли
А вітер тобі заспівав
Осіння троянда, не бійся морозу
Ти пуп’янки ніжні свої розпусти
Ще сонечко сяє, проміння тобі посилає
А ти не зівай
Бери те тепло животворне
І квіти свої розпускай
Осіння троянда, ти диво Землі
Ти радість і щастя даруєш мені

19 листопада 1986 року


Рецензии