Кохають

Кохання, то є вища сила
Коли ти люба, й сердцю мила!
Коли твої, чарівні  очі,
Цілують з ранку, і до ночі.

Голублять,тішать наче в сні
Дарують квіти,навесні!
В мороз долоні ніжно гріють
І лиш про тебе одну мріють

Радіють зовні, і в душі
Присвячують пісні й вірші.
Барвінком стелять всю доріжку,
Плекають плечі, руки, ніжки.

Коли  кохання  таке  є!
То серденько горить твоє.
І очі блискавично сяють,
Тоді, по справжньому кохають!
05 04 2015 р
Вікторія Р


Рецензии
Вика, красивые строчки!
Очень нравятся...
с теплом души...

Анна Шуткина   10.04.2015 21:14     Заявить о нарушении
Аня , очень приятно ! Спасибо моя золотая!
С любовью Вика !

Виктория Гребенюк Роженкова   10.04.2015 21:38   Заявить о нарушении