***

Не відрізайте, люди, крила,
Вони дані вам, щоб літати,
Коли зове кохання сила
У сине небо попірнати.

Не опускайте вниз вітрила
Життя свого малої яхти,
Коли страшного шторму сила
Вас змушуює життя віддати.

Не закривайтесь у коморі,
Як страх не можете здолати.
Краще пожміть йому долоні
І не знайдеш сильніш відплати.

Не бійтесь труднощів в житті,
Вони дані нам, щоб долати,
Щоб кожен у своєму взутті
Пройшов цей шлях без тяжкої розплати.

05.04.2015г
© Анна Шевченко


Рецензии