Я тебе хочу розлюбити

Я тебе хочу розлюбити,
Вітрильник твій благословити,
І болю щемного - стихання
До остання, до остання.

Не я тепер твоя любов!
Не йди у мрії мої знов!
Не нам світанки зустрічати
І квіт весняний не зривати.

Пливи на хвилях сподівань;
Ні сліз, ні гніву, ні благань.
Пливи, пливи, любов остання;
Моє кохання, моє кохання.

Не я тепер твоя любов!
Не йди у мрії мої знов!
Не нам світанки зустрічати
І квіт весняний не зривати.

В серпанку рожевіє Схід,
Уже за обрієм твій слід.
Пливи, пливи, любов остання;
Моє кохання, моє кохання.

Не я тепер твоя любов!
Не йди у мрії мої знов!
Не нам світанки зустрічати
І квіт весняний не зривати.

..............................................
Пливи, пливи, любов остання;
Моє кохання, моє кохання...

05.04.2015 р.


Рецензии