00. 15

Я не стану новою Дівою Марією,
Не буду плакати,
дивлячись на розп'яття Сина.
У моєї печалі сотні обличь.
Ти бачив десь половину.
Із усіх доріг вибираю найтяжчу.
До тебе чи до Голгофи,
не надто важливо.
Години попелом за вітром.
Час стає неважливим.
Думки прозоріші ніж
найчистіша вода.
Правда ріже боляче.
І до хреста додається
камінь на шию - совість.
Збирай свої речі,
шукай сповідання
в чужому ліжку.
І хай тобі Бог суддя
сьогодні і нині,
й во віки віків.
Амінь.


Рецензии