Доторкнись

Доторкнись та відчуй теплоту мого тіла,
Доторкнись та відчуй, що давно так хотіла,
Доторкнись та відчуй, що тобі так замало,
Доторкнись та відчуй, що не раз ти втрачала.

Доторкнись, не біжи - від мене не втечеш,
Доторкнись, зупинись - ти від мене втікаєш,
Доторкнись, залишись - в мене рими нема,
Доторкнулась? Ну що ж... цього вже замало.


Рецензии