***

Hech bilersenki,chetin olur?
Ureyim sozlerle nece dolur?
Hardan bilesen,ay zulmet
Aldadir meni nifret.
Geceler nece agliyiram,
Bashgalarini tez anlayiram
Lakin meni anliyan hech olmur,
Musiqi hech boshlugu doldurmur,
Gozlerim tez meni satir,
Amma hech kim onlara
baxmir,
Gunduzum geceye chevrilir,
Gecem dunyama ezab verir,
Dinlemek isteyen var mi meni?
Anliya bilen var mi derdimi?
Yene gece tehna galdim men,
Tutmur hech kim menim elimnen.


Рецензии