доросле життя

забути турботи й оформити візи.
не йти на роботу й зібрати валізи.
покинемо всі незавершені справи.
згадаємо наші дитячі забави.
усі вже розказані нами розмови.
немов незнайомці почнемо ми знову.
цікаві всі теми пішли в небуття.
коли закипіло доросле життя..
всі мрії дитячі немов динаміт.
понесла дорослість в покинутий світ..


Рецензии