Проклятий ранок

Проклятий ранок.
Ти підеш з квартири
Так сонно сонно не випивши кави.
Твою свідомість сни загубили,
Але це тебе не лякало.

А як же я? Спішу проводжати,
Кажу: "До вечора. Я буду чекати."
Твій запах на одежі обіймати,
Я буду, я буду чекати.


Рецензии