поруч

Як почати цей вірш я не знаю,
що сказати, уявлення не маю.
Вся в думках, заплуталась дуже,
адже ти мені вже не байдужий.

Я б хотіла зараз бути поруч,
сісти близько, збоку, праворуч.
Взяти руку, заплющити очі,
і сидіти так до півночі.

Замість цього пишу повідомлення,
рядки тексту заміняють мовлення.
Всі емоції виражають смайли,
не живі обличчя, а лиш файли.

Замість посмішки - дві крапки й дужка,
коли злишся - просто крива смужка.
Жовтий смайлик і червоне серце,
соц.мережі - це душі люстерце.

Це все важко, але не проблема,
у стосунків заплутана схема.
Але ми все будуємо власноруч,
прийде час і ти будеш поруч...


Рецензии