Сариназул рек! елай

Рукъ бук!унги къват!улай,
Къо г!еч!ого сардилай.
Сариназул рек!елай,
Рек!ел гьудул чиярай.

Чапарзаби г!емерай,
Г!адамазулъ пахруяй.
Ясалазулъ х!урулг!ин,
Йиго меседил горо.

Васал хадур ч!ч!аниги,
Сси жинца хвезабич!ей.
Муг!рул бисалъе хиси
Хивалалъцин биччач!ей.

ГIамал тIабигIат лъик!ай,
ЧотIаса чи вахъулей.
ХIал ккани къо борхулей,
Яс йиго дун Аминат.


Рецензии