Наша Ненька-Украiна...

Наша Ненька-Украiна...
 *Пекучим болем прагнення життя
 Даеться дивовижне вiдчуття...
Не буде у минуле вороття!
 *Ламає кригу перемоги спрага,
Рве греблю, перешкоди рве *,
Неперевершена людська наснага,
створити справжне !*

О.М & О.П.

фото: Tetiana Matsypura


Рецензии