Мы тут папро7 вас денех

А то мы выдали книшк.
Ну, альманахый с 4.
А у манишц а ны фиг.

Добрэ, колы ты счаслывый.
А особлыво - за лик
Ципа вонючок жыдивськых,
Ек дэсь цип ФеДаруки.

В нас тут мандат е ш да скрыни
Фсех алиГарХий пыньКив.
Так шо, однако, ны кыньтэ
Хлопця сырид майданив.

Шо вам шэ трэба, злодийкы?
Е у вас розум каки?
Гот пак рыкламкы умилы.
Прам  бы на пэршый априль фш.

...вот дайтэ мни хоть на дивКУ СЬ.
Сала вона мныга йисць.   


Рецензии