Я тут ШаляПина встрэтив!

Гот пак ядкыйи уси вш.
Прам наливай хоть по двесци -
Ныц Шали щэ ны важкы Ш.

Пина колотыця з ДнеПрам -
Так во ж мы прома сцихы.
Аллах Акбар! Кабы если
Рыфма чы рытм хоть якый.

Но мы ужэ все в союзКах.
Так закаханы бо в йих,
Ну, острословы Московий.
Да и, у опшым, ваш Брыль Ж.

Так ша я рад за Налимк.
Вы там уж Премиум им!

...ну, эпиграмый ны в нимц.
Тикы сатиры кускы.


Рецензии