Тортура

У серцi ломота, в думках температура,
Прокуренi легенi на розтвiр.
Менi нова кимось придумана тортура:
Щодня вести свiй спогад на розстрiл.
Неспинний час у мене замiсть зброї.
Спогад стоїть бiля уявної стiни...
От тiльки не кiнчаються "набої"-
Невiрнi вчинки з присмаком вини.

11.10.2014


Рецензии