Почуй мий биль

Почуй мій біль.
він в кожнім подиху
і кожнім такті сердцебиття.
і я слідую за тобою,
як за качкою каченя,
як слідує вітер хмарі,
як спадає до гирла землі роса.
і як тріпоче крильцями метелик-
роздмухуєш в мені почуття,
якісь колючки по всьому тілі,
відхили розуму в небуття.
біжу, підвертаючи ноги, по схилу
так перебігають перед очима
сюжети подальшого життя.
і знов намагаюсь в риму
згрести все, що не маю я.

і де ти виймав те право,
нещадний загарбник думок,
загоїти рвані рани
і сенсу надати знов.
Копіювати цей імпульс-
у горлі кім слів кипить,
не хочу. не знаю. та чому-сь
за тебе душа болить.


Рецензии
"Шла до тебе, як до березня весна..."
В риму згрести вдається підвертаючи ноги. Але вдається.
Після цього вірша, у кожного за тебе душа болить.

Ярост Зандр   27.06.2015 00:23     Заявить о нарушении
Оу, дуже дякую)

Александра Войновская   27.06.2015 12:56   Заявить о нарушении