***

Забіўшыся сама ў сябе навек,
Схаваўшыся ў вар'яцтва сьценах гулкіх,
Душа блукае па няісных брудных вулках,
Ня ў змозе больш трываць дарэмны бег.

_________

Забившись сама в себя навек,
Спрятавшись в сумасшествия стенах гулких,
Душа плутает по несуществующим грязным улочкам,
Не в силах больше терпеть суетный бег.


Рецензии