Заворушення

Не треба мені вірші читати,
Про неньку нашу Україну.
Не треба мене патріотами цурати.
За те, що не хочу воювати.
Я хочу, просто жити,
Та горя мало знати,
Хиба за це треба зневажати?
Та москалем обзивати?
Я просто хочу, лише спокою знати, 
Не хочу, я нікого зі своєї сім’ї втрачати.


Рецензии