Ти - моя троянда

"А":
Ти - моя троянда біла-біла,
Ніжна дуже і, напевне, сміла.
І закохана. Кохаєш мене, знаю,
Бо любов твоя сія над небокраєм,
Бо слова твої дзвенять потічком срібним,
Кожен день твій, кожен подих - необхідний
Є для мене, знай про це... Я прошу!
Твій єдиний, твій кохаючий і твій хороший.


Рецензии