Дощ на вiкнi

Так ніжно падав ти, мов з рук,
На вікна опускався з віт,
І в течії своїх нерівних смуг
Рівняв мені мій викривлений світ.

Зіниці погляд трепетно застиг,    
Тримаючись мов сотнями штативів,
В цю мить, коли води прозорий слід,
Нові води сліди омили.

Ці краплі що на склі – мій ливень,
Змочили пустінь двох очей –
Мов грішник у душі просирів,
Нетлінних доторкнувсь мощей.


Рецензии