Треба вибрати сторону

Заощаджуй на думці або мовчи.
Чи ти не бачиш де є свобода?
Ось він, зовнішній ворог,
Як кіт на поріг приніс мерців,
Та сів мити й без того свої чисті лапи.
Але на нього вже хтось кричить.
Бо бачити це огидно.
Так, всі знають, що то є докази
Чи то гідності його, чи то сказу.
Відразу ж не розбереш!
А потім вже й недоречно,
Бо цікаво лише скільки коштує.
Слова, речі якісь, тощо…
2015-03-31


Рецензии