На лiкарняному

Сила в Землі,щастя від Сонця,
І я задивився  на небо з віконця,
Яка ж то краса, яке чисте небо,
І що ж то мені,
          в житті цьму треба?
І всим я багатий, і все в мене є,
Та час покидати цей світ настає.

Чи то ж бо життя
         без друзів,без тіла?
Чи то ж забере все сирая могила?
І хочеться жить,як колись,як тепер,
Щоб дух розвивався, віками не вмер.


Рецензии