В бинокыль зобачыш ты ж тэе

У в поцемку ночы пагібнул сапожнік С.
Бо была так холадна -  прам ням аж мочы й.
І вота тут хто-та раптоўна й гвалтоўна ж
Нажал на курочак… між столбаў.

Ні буду й ні й слуху й ні й духу вш пускаты
Про гэтэ… ну, тэе во самэ Х.
Хірон бо й самспраў холоднючый быф малчык.
А Нінкы ж фСІКда гой як спраўны!

А в Буцыхы діток, ек квіток:
Аж двое лыжело каль Беска.
Быры вжэ шо трэба. Веть тэмно зь.
А батько са й матыркай? Дрэмлюць!
3щыть ажны сетка жалезная.

Да гэ всэ було но в маленствы.
Рик 6 но дэсь тэйи.
А нэндзы? 6 з 10.
Но дракуля фтемыла ж нечта!..

...ну, вот такы диткы й булы дэсь.
Фашысты ж умиють васьПитВаць


Рецензии