Шчасце яе знайшлося

Прыгожыя італьянскія боты,
Пацертыя джынсы з Ларэт-дэ-Мару,
Новы шлях у яе жыцці.
І толькі былое пачуццё адзіноты,
І водгук разбітых мараў,
Яе не пускалі наперад ісці.

Яна паглядзела па свеце нямала,
Аднак, усё больш была ў Еуропе,
Аб чым не было і мараў раней.
Але, аднаго яна не прыймала:
Што ў душах бываюць патопы
Ад сквапнасці, злосці людзей.

Яна спрабавала, але не змагла,
Зрабіць глухой сваю душу і сэрца-
Гэта ёй не пад сілу прыйшлося!
Але, яна, усё ж такі, перамагла,
Каб адкрыліся новыя дзверцы
І шчасце яе знайшлося!
Juli Evseenko 30/03/2015


Рецензии