Мы тута как- та Ёг ЁгачарЯ

Оп-па! Па лампачке! И я ны знаю,
Чы вжэ от зарэ наберим стихов.
Хо! Нэмоч шэ можэт фсё.

Ну, вота, скажэм, тут вышлы й на пляж цип.
Да и, ха-ха, дощ зробымШыс прыкрасНый.
Ный так шо, друг мий: о-ёй, нет млинцов!
Да, тут шэ й хлиб е в рыловц.

Да и чого вжэ мочыты тут гондэ,
Есця усё зе ув лавках жыдовскых.
То воны сырнык ля нас влад зробы,
То кочыргы с курагый.

Куры шыпочуть аж, ек мы родым
Шося такое агромна-бальшое ж.
Ну, й мы так само во взев, друг соби,
Да й, хы, блин, помник зьрябив!

Ну, поскладалы й трохы камнёв, гых!
Всэ ж у зымлицы хавають бызбожнычкы.
Да на: сцирнулы, ха, й дажэ й трусов.
Во там, у Любкы-секстронк.

Так шо чого нам журытыся вш надто.
Есця шэ хриню капля нормальна.
Да вот одна но быда: в що ж намаж?
Га! Масло вгрыз шэ вчыра.

Дети мои! Поскладайте  мни дрова хоть,
Шо гытё во у хлывовы ныколоты.
Ну, пивзый з 8 чы вмножыць на ноль.
Го! Зарэ во 100 учнёв!

Шо, инвалид ты? Хромой фш?!
Нету в нас групк никакой зь.
И сельсаветы но й ноють звермы:
Га, шо!? Чево? Малачко щ?

Гах, ты, Кощэй! Дид Мороз!
Да згинь из наших гачков!

…в общым-то, марш мы пычом.
Так. Взев байЯн та й дай-дай
Ф7 блин з оладкы 3вал сь.
Ну, як-как так во чытат? Ну, трывал.
Твэрдые, как наш базальт.

Да шо й на снимке ву Мняв:
Эти красотКИ СЬ вам мамк


Рецензии