В розлуцi

А песик наш
        скучає за тобою,
Не хоче їсти
        і на двері плаче...
Подумати,
        якою ж то любов'ю
Маленьке серце
        сповнене собаче.


А ми з тобою -
        любимо ще й досі?
Чи захололи
        в буднях і образах?
Як любимо -
        чому такі далекі?
Якщо вже ні-
        чому ми досі  разом?


Що любиш -
         лиш твої говорять очі,
А сам ти -
         наче крижаний уламок.
Далекі ті щасливі
         дні і ночі,
Наш теплий дім
         став,наче з льоду замок.



Чи я люблю?
      Мабуть,
           бо серце плаче.
В розлуці - хоче знов
           до тебе полетіти.
Я розумію
           серденько собаче,
Твоє ж -
         мені все важче
                зрозуміти.


...А песик наш
           скучає за тобою...
Він,як і ми,
           живе лише любов'ю.


04.05.2003 р.


Рецензии