Ольдюрменъиз АТР-ны

"Ольдюрменъиз АТР-ны!"-
Айта бутюн дюнья.
Кене халкъымнынъ огюни
Сарды буюк маниа.

Амма ватанпервер халкъым
Къыйынлыкъны енъер!
Пахылджынынъ хаялы
Серник киби сёнер!

Умют этемиз, иншалла,
Келир эйи заман,
Миллетимнинъ къол тутувы
Олур дертке дерман!

Улу Ана Ватанымда
Бирлик укюм сюрер!
Эм "АТР", "Lale", "Мейдан"
Чокъ йыл девам этер!


Рецензии