Привiтання колезi-ювiлярцi з 55-рiччям

Сказав Кабмін: "Таким, як ти,
На пенсію ще рано йти!"
І що з того, що 5 і 5?
Ще пристрасті в душі киплять!

Кабмін правий - таких, як ти,
В наш час нелегко вже знайти,
Бо знаєш все, бо можеш все,
Бо серце в світ любов несе!

Ти ще квітуча й молода,
Як в 20 літ, що да то да!
І на "граблі", як в 20 літ,
Ти наступаєш ще як слід!

Ти в колективі - наш оплот!
Наш невгамовний Дон Кіхот,
Ти енергійно й залюбки
Мчиш зі списом на вітряки!

І що з того, що 5 і 5?
Бо ще мужчини в ряд стоять
І ловлять погляд твій і рух,
Бо супер ти! Ти ох і ух!

Кабміну - наш низький уклін,
Що залишив тебе нам він,
Що пенсії він "Ні!" сказав
Й трудитись ще зобов’язав!

Тож ти трудись, тож ти гори
І просувайся догори,
І за собою нас веди,
І сяй, як сонце, нам завжди!

Люби щомиті, мрій, твори,
Дурне до серця не бери!
За ювілей твій - 5 і 5 -
Вже час і чари підіймать!
Хай, ювілярочко, у тебе
В житті все буде так, як треба!


Рецензии