Гоп-пля! И фсё засфытыЛось!

Лось ажный с кроват уфпаф.
Ну, маты ш кажэ щаслыво,
Ек ты вжэ жэныся, падл.

А я, ну, ШО МНИ зробылось.
Го! КапСа ж лохСа наЖамш!
Так шо а во: я вжэ й Брыль вам.
Э! Не  на гэтких напалм!

Йихаты ш трэга до кылы щ,
Шоп опСцийРаты хата б
Дэ шо з якыхСИК лаьтишок.
От! Да, ну, на: мяхКый знак Х!

Значыця, мы й спроть дощив мож
Йихаты й на й ройВыйРах.
Да и шэ ци проци витРУ:
ЮхНогВич гэ вам юга ж.

Да! Мы тут вам палдВалдЛийЛИ ЗЬ:
НеаЛахиСмы ш в СМИян.
А ек язык щэ янивсьКый?
Да! Эт ужэ й по й кыйЯнск.

Нада нам, надя сфиДань!
Бо ж Надя Сфифта й уважт:
Так! Ты чого то вжэ к матр?!
Ты шо, батрак будыш в мант? Яблуки фпали ж на ям Б.
Гота как нужна казаць.


Рецензии