Да. Тут я но самовтверждаюсь

А НЕ за всю нацыйк бЕм жыДК:
В дыках бо зь культуры е й мы ш

О чудо прасНутц знаменитым
Однажды и ж прам назавжды жь!
Якэе ж бызмижные тисто
Злыпыло во й гэты сцихы зь.

Я був бо но НаполиОнОМ.
А НЕ й Бонай впартай, как бык.
Ну, шо гэто во тута стало!..
ЯкыйСИК зьявыфся сце й зь фпыр.

А мне этэ мэнне прыстало.
Ну, з детства. Чы ек там, з малькив.
Я Гудуд. Я Гром. Я начальник
Фсих психый ий никый, дывы!

Никем, ну, нияк зруйНайВайНый,
Гаворачы Рачым мавЛинь.
А дэ ж пак етвегы дивалысь.
От що но на сэрцы щымыть.

Да дэ ты кого тут засаДыш.
Ты нават на нас а ни дыш!
Бо ш  ф Киньськый, згынь, книжнай палатке
Правераць: а ты ци лытвын?

Не! Во твае имя: Фа-Силь.
Ну, биб, или Бибикоф ты.
Таму й а нима й  а ни книжк
Ва афицыозе янкив. Дзе, хто вас ракСкруце.
Федькы? Да в их зе в башкир мацацыкл!
Вот спорт! Эт идэя хамлив.

…да й вот: виш, как клуб кра7 скризь?


Рецензии