Коли...

Коли все місто давно заснуло
Коли те минуле давно минуло
Коли та душа загоїла рани
Надіючись щиро - що щастя настане
Коли так приємно дивитися в очі
Коли стало мало темної ночі
Коли сліпа пристрасть убила журбу
Коли окрім неї не бачиш юрбу
Коли біля неї про всіх забуваєш
Коли біля неї душею літаєш
Коли окрім неї нічого не бачиш
Коли майже все ти для неї пробачиш
Коли біля неї та гордість розтане
Тоді лиш для тебе те щастя настане...


Рецензии