Розмова

  Моєму чоловікові
        кострубато-мовчазному
        лицарю Віктору Котощуку

Скажи мені слово,
    мій любий,коханий,
Скажи мені слово,
   потрібне в цю мить.
        Скажи мені слово,
           Хай серце не в'яне.
        Не тужить,не плаче,
           Нехай не болить.



Скажи мені слово,
   Що любиш,кохаєш,
Що в світі для тебе
   Найкраща,одна.
        Що квіти й під снігом
           Уже розцвітають,
        Всі зими минають,
           Приходить весна.



Коханий мовчить,
   Посміхаються очі,
Не вміє такі він
   слова говорить.
       Та вмію читати:
          В душі його вірність,
       Багато вже літ в ній
          Любов променить..!


08.12.2009 р.


Рецензии