***

Все боїться цих сутінок. Повітря мов ртуть,
Збилось в тисячі згустинок.
Страшно одному. Страшно вдихнуть.
Я боюся цих сутінок.

Швидше йдуть, живуть швидше.
Біготню перезвали в крок.
Не бояться, впадуть. Буває гірше.
Я ж боюся цих сутінок.

Частіше думаю, запалюю свічу.
Не стає світліше.
Мало віри. Так всіх вчу.
Стає спокійніше.


Рецензии