***

В мить коли предмети мають погляд,
Їх зіниць приціл я відчуваю.
Зведений гачок, забитий порох –
Я живий допоки бачу їх деталі.

Вічністю секунди манять поряд,
Та очей не відведу навмисно,
І заснути – мій найлегший потяг,
Та боюсь палач мій втратить смисл.


Рецензии