Тссс

Тсссс. У запазусі тиші
Серце читає… Прости…
Промовчи… Промовчи раз у віці,
Змилуйся, дай прорости
Тиші…

В тьмі чи нічному просвіті
Твори. Напіввдих, напівсон
Відхиляй цей заслон
У безвітрі, знов, знов…
У півмісяця світлі.

Переносиці блиск,
Не згасись, не відхились…
Дочекайся пилинки –
В повітрі завис
Міліметр павутинки…


Рецензии