Вже сорокпятий березень

Вже сорокп*ятий березень
Ти рьяно зустрічаєшь
А на душі не вересень
Та й дівку ще здолаєшь
Бажаю синку я тобі
Ніколи зла не знати
Як кажуть люди на землі
І далі так тримати
Завжди щоб чарка повною була
І вірні друзі поруч йшли
На все хватало мочі

   1939 - 1997 Николай Благой


Рецензии