Розкажи менi нанiч казку

Розкажи менi нанiч казку.
Приголуб, дай заснути в долонях,
Як у мами в сонячнiм лонi,-
Й я зiзнаю свою поразку.

Розкажи менI добру байку,
Дай спочити мовби в раю,-
Iнших див я поки не знаю,-
Захисти мов на небi Батько.

Озерни мене, поверни, отям!
Дай забути про все погане.
Нехай буде ця нiч дуже гарна,-
Все розстав по своiм мiсцям.

I пiд зорями й дахом чужим, бездонним,
I пiд мiсяцем блiдолицим,
Ти дозволь нашим всесвiтам злитись
В однiй казцi, i стати домом...


Рецензии