Так, кажуть, непом тно з де дах

Так, кажуть, непомітно з’їде дах,
Якщо в душі надію зберігати.
А я кажу – найбільший в світі жах,
Коли людині нічого чекати.

Коли усі довкола, мов чужі.
Коли куди не глянь - усе даремно.
Ні, краще із надією в душі.
Ніж буде в ній і порожньо, і темно.


Рецензии