Терористар

 Им вуч вахтар атанва къе
Физ гьатзава ч1уру рекье
Тамар хьанва ери-бине
Кьац1урмир т1ун чин т1вар куьне

Чипи-чипиз дин туьк1уьриз
Дишегьлийрин чин к1евириз
Хаз- чук1уриз дараматар
Къалуриз чаз аламатар

Я дин туш им я туш закон
Икьван пехи жедани кьван
Тахсир квачирд ягъиз рекьиз
Мус хуькведа куьн дуьз рекьиз

Куьн дидейриз ин кар туш хуш
Квай иви квек инсандинд туш
Дуьз рехъ куьне кьурт1а эгер
Куьн зегьметри гуда бегьер


Лагь кван куьн нин хьанава тай
Мусурманар я ч1ехи пай
Алчах .Терорист т1вар алай
Чин дин ийимир т1ун вайзай

Кьаз аялар кич1ерар гуз
гуьллейралди ягъда лугьуз
Ц1ийи к1валер гьайиф текъвез
Бомба кутаз чук1уриз къвез

Гагь Москвадин метродиз физ
Куьне писвал ийизва низ?
Нянет хьуй квез пис рекьевай
Дин эгьлияр къан хивевай


Рецензии