Розлука

Втомились очі
Тебе не бачити.
Заплющу їх:
Ну, схоже. Наче ти.

Втомились руки теж,
Та не від праці, ні.
А обіймати тебе
Лише уві сні.

Втомилось серце
Битися на самоті.
І губи втомлені
Тепер мовчать в пітьмі.

Втомились очі вже,
Хочуть заплакати.
Не скучити
Я не змогла, а ти?..


Рецензии